Przygotować farsz mięsny, gdy już mamy gotowy zabieramy się za przygotowanie ciasta .
Po wykonaniu tych czynności wykrawamy szklanką kieliszkiem itp. krążków ciasta. Sklejamy i gotujemy w osolonej wodzie wyjmujemy łyżką cedzakową na talerze okraszając zrumienioną na tłuszczu cebulką lub podajemy z sosem na bazie gęstej śmietany i ketchupu doprawionej szczyptą pieprzu kolorowego i świeżego tymianku. Proporcje okrasy według uznania.
a niżej linki z podstawowymi przepisami na :
Przygotować farsz mięsny, gdy już mamy gotowy zabieramy się za przygotowanie ciasta .
Po wykonaniu tych czynności wykrawamy szklanką kieliszkiem itp. krążków ciasta. Sklejamy i gotujemy w osolonej wodzie wyjmujemy łyżką cedzakową na talerze okraszając zrumienioną na tłuszczu cebulką lub podajemy z sosem na bazie gęstej śmietany i ketchupu doprawionej szczyptą pieprzu kolorowego i świeżego tymianku. Proporcje okrasy według uznania.